el dorrado
Lubię gdy powstaje "coś" z "niczego". Trzymam kciuki !! Co do air to mam mieszane uczucia , nie widziałem jeszcze mocnego auta na poduszkach. Wiem co się dzieje na gwincie w trakcie przyśpieszania - air chyba by tego nie zniósł za długo.....
Corrado
- DanielG60
- Auto: VW Corrado G60
- GaduGadu: 10369155
kyfy pisze:Lubię gdy powstaje "coś" z "niczego". Trzymam kciuki !! Co do air to mam mieszane uczucia , nie widziałem jeszcze mocnego auta na poduszkach. Wiem co się dzieje na gwincie w trakcie przyśpieszania - air chyba by tego nie zniósł za długo.....
corrado z airride to super pomysł... jak się zjebie to nie bedzie problemu wjechać na lawete
Opel Corsa 1,0 lol
CS
CS
DanielG60 pisze:kyfy pisze:Lubię gdy powstaje "coś" z "niczego". Trzymam kciuki !! Co do air to mam mieszane uczucia , nie widziałem jeszcze mocnego auta na poduszkach. Wiem co się dzieje na gwincie w trakcie przyśpieszania - air chyba by tego nie zniósł za długo.....
corrado z airride to super pomysł... jak się zjebie to nie bedzie problemu wjechać na lawete
Gorzej jak się air zjebie - wtedy nawet nie bedzie jak wjechać na lawete
Corrado
- SŁAWEK-KRAKÓW
- Auto: corrado vr6 2.9
- Kontakt:
Często widziałem tego corka na Długiej,jak jeżdziłem tamtendy z towarem,respekt za chęci do odratowania i podejście.Pozdr
MK2 - 96-98
Długo długo nic
Corrado 2.0 16V - 2005-2009
Corrado 2.9 VR6 - 2009- po kres dni
Długo długo nic
Corrado 2.0 16V - 2005-2009
Corrado 2.9 VR6 - 2009- po kres dni
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
kyfy pisze:Lubię gdy powstaje "coś" z "niczego"
czy powstanie "coś" to się okaże czasami mam ochotę wrzucić zapałkę do baku...
DanielG60 pisze:jak się zjebie to nie bedzie problemu wjechać na lawete
chodzi o to by się nie jebało ale różnie bywa
generalnie dzięki za komenty
co do air mam takie odczucia,że do cora nie pasuje tak jak do golfa 1,chodz jazda była by bezproblemowa ale narazie mam to gdzieś bo i tak jest seria.
pozdro
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."