el dorrado
naciagi konkretne, nie znam sie na oponach w tym rozmiarze felg ale mimo fajnego naciagu jakos duzo tej gumy jest ale moze sie myle moze zdjecia jakos tak wygladaja. ale ogolnie na ulicy musi robić zamieszanie
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Mega dobrze wystają te koła! Konkretne auto. Zdradź co przez zimę zamierzasz z nim "podziałać"
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
masz racje Marcin rozmiar 195 na 45 to balon niestety i to bardzo widać na przedniej osi,jest jeszcze 185 na 45 i to juz byłoby ok ale koło zrobiło by sie małe,zobaczymy.aby to wyglądało to muszę to pomalować a co chwile mam inny pomysł
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
Siema
robiłem porządki w pokoju to pomyślałem,ze zrobie jakąś aktualizacje w temacie
generalnie jakoś duzo sie nie dzieje aczkolwiek zawsze coś
jakoś przed Świętami Bożego Narodzenia byłem sie ugadać z blacharzem aby ogarnął parę tematów
głównie chodziło mi o wgniecenie na tylnym błotniku,zagiętym progu,pod akumulatorem zaczęło cos wyłazić oraz na tylnej klapie jakiś pęcherz to przy okazji została usunięta wycieraczka oraz hak do holowania
auto zacząłem rozbierać dokładnie w sylwestra i szło powiedzmy sprawnie
kor generalnie do blacharza miał jechać na kołach ale pomyślałem,ze lepiej będzie wyciągnąć silnik alby miał miejsce manewrować i nic nie uszkodzić
oprócz tego chciałem tez aby były spasowane "nowe" drzwi,które leżały juz z 2 lata
gdy kor wrócił
rozebrałem go dalej podsufitka,szyberdach i cała reszta która była potrzebna aby sprawnie go wylakierować
ale to w zasadzie były juz szczegóły
i znowu pojechał tym razem na dłużej
corra powinienem odebrać przed majem jak bedzie zobaczyy
w miedzy czasie udało mi sie zebrać parę fantów
takich ja radio alpine deck TDA 7659 w miedzianej obudowie
głośniki morel i wzmacniacz sony ale on najprawdopodobniej bedzie wymieniony na coś mocniejszego
trafiłem tez parę dupereli takich jak nowy emblemat G60 na tył,wskaźniki vdo z ramką,która przerobiłem z pojemnika na kasety i kółko na kompresor 65(ale jeszcze nie wiem czy je założę)
leży już rozpórka pomalowana proszkowo nowy odrzutnik wody oraz zbiorniczek wyrównawczy iiiii pokrywa zaworów, która jaram sie
do kompletu recaro kupiłem tez boczki w skórze
wiele rzeczy wymaga dopracowania
ale i tak sie ciesze,ze tak daleko doszedłem bo jest juz bliżej niz dalej
mam nadzieje,ze kolejna aktualizacja tematu niebawem
pozdro
robiłem porządki w pokoju to pomyślałem,ze zrobie jakąś aktualizacje w temacie
generalnie jakoś duzo sie nie dzieje aczkolwiek zawsze coś
jakoś przed Świętami Bożego Narodzenia byłem sie ugadać z blacharzem aby ogarnął parę tematów
głównie chodziło mi o wgniecenie na tylnym błotniku,zagiętym progu,pod akumulatorem zaczęło cos wyłazić oraz na tylnej klapie jakiś pęcherz to przy okazji została usunięta wycieraczka oraz hak do holowania
auto zacząłem rozbierać dokładnie w sylwestra i szło powiedzmy sprawnie
kor generalnie do blacharza miał jechać na kołach ale pomyślałem,ze lepiej będzie wyciągnąć silnik alby miał miejsce manewrować i nic nie uszkodzić
oprócz tego chciałem tez aby były spasowane "nowe" drzwi,które leżały juz z 2 lata
gdy kor wrócił
rozebrałem go dalej podsufitka,szyberdach i cała reszta która była potrzebna aby sprawnie go wylakierować
ale to w zasadzie były juz szczegóły
i znowu pojechał tym razem na dłużej
corra powinienem odebrać przed majem jak bedzie zobaczyy
w miedzy czasie udało mi sie zebrać parę fantów
takich ja radio alpine deck TDA 7659 w miedzianej obudowie
głośniki morel i wzmacniacz sony ale on najprawdopodobniej bedzie wymieniony na coś mocniejszego
trafiłem tez parę dupereli takich jak nowy emblemat G60 na tył,wskaźniki vdo z ramką,która przerobiłem z pojemnika na kasety i kółko na kompresor 65(ale jeszcze nie wiem czy je założę)
leży już rozpórka pomalowana proszkowo nowy odrzutnik wody oraz zbiorniczek wyrównawczy iiiii pokrywa zaworów, która jaram sie
do kompletu recaro kupiłem tez boczki w skórze
wiele rzeczy wymaga dopracowania
ale i tak sie ciesze,ze tak daleko doszedłem bo jest juz bliżej niz dalej
mam nadzieje,ze kolejna aktualizacja tematu niebawem
pozdro
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."