FATASS STANCED Audi A3 | RWD | WORK WHEELS
Jakiś czas obserwuje projekty / tematy na tym forum i jakoś dzisiaj naszła mnie refleksja na utworzenie swojego tematu
Atrójkę posiadam z 8 msc. i praktycznie od początku coś tam modziłem... Kupiłem ją jaką totalną serię którą dodatkowo trzeba było ogarnąć. Przy aucie działam praktycznie cały czas - staram się nie próżnować
Hmm... Co jeszcze mogę powiedzieć ciekawego? - STANCE - tak, tak... to styl który mnie od długiego czasu jara i od zawsze chciałem swoją furę mieć w stęsie Także Audi właśnie jest / będzie w takim stylu a nie innym
Jak coś ciekawszego wymyślę to edytuję posta
Co do auta:
Marka i model: Audi A3 8L FL
Rok: 2001
Kolor: LZ9W
Silnik: 1.9TDI ASZ - seria 131ps
Napęd: 6b + "Quattro"
Wyposażenie Ambition:
- 6 poduszek
- Pełna elektryka
- Podgrzewane lusterka i fotele
- El. regulacja lędźwi w przednich fotelach
- RNS-D
- Bose
- Xenon
- Halogeny
- Centralka pod telefon
- ESP
- Centralny z pilotem / scyzor
- Czujniki parkowania
- Poliftowe kubełki
- Podłokietnik
- Szyber
- Pełny Fis
- Climatronic
Mody:
- Dokładki w kolorze
- Ory. Lotka S3
- Gwint AP - skręcony na max w dół (no praktycznie z przodu może 3-4mm zostały bo koło już wtedy napierdziela o budę...), z tyłu wywalona regulacja i podkładka pod sprężynę
- Dokładka od Cupry - leży i czeka na montaż
- Poliuretan - done
- Wahacze eskowe + sworznie
- Felunek z Porsche Cayenne 4x 19" 9j et60 + adaptery - przód 29mm; tył 37mm - byle jak pomalowane Plasti dipem na czarno.
- Opony Nankang NS-II 215/35/19
- Poduszki z polo by urwać 1cm które za jakiś czas chyba zastąpię Camber Plates'ami
- Zrolowane ranty
- Wycięty kat
- Podświetlane lusterka w słonecznikach (seryjnie tego nie było )
i z tego co pamiętam to na tyle
Planów mam dużo także nie chce mi się ich wymieniać... no, może tylko to że zastanawiam się nad zmianą rolek na szerokie 18"
W najbliższym czasie będę starał się ogarnąć lakier na aucie oraz na felgach bo kuje bardzo mocno w oczy :/
Fotki jakiś tam czas po zakupie:
Wstępne naciągi
TSK 2013
DynóVW 2013
i obecne spasy (słabe foty, czekam na lepszą pogodę to się jakąś sesyjkę ogarnie ) - po zmianie wahaczy i po zapodaniu jakiejś tam gleby
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2017, o 14:02 przez igl, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Boska jest ta A3. Zkąd kolego jesteś? Bo z chęcią bym oglądnął ją z bliska! Rzadko cie idzie spotkać na ulicy? KWI blachy wiec w miarę niedaleko mnie
-
Codziennie ale w jakich okolicach? Powiat wielicki dosyć duży.
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
Widziałem ją na krk kilka razy i się zastanawiałem czyja to
Jak sprzedałem moją 8L to się zastanawiałem kilka razy jak by mogła teraz wyglądać myślę, że teraz by dobrze koło siebie wyglądały
No ale nie ma to jak Q, chyba muszę pomyśleć w końcu o jakiś 19" do mojej, bo robi robotę.
Dawaj znać jak byś sprzedawał koło
Jak sprzedałem moją 8L to się zastanawiałem kilka razy jak by mogła teraz wyglądać myślę, że teraz by dobrze koło siebie wyglądały
No ale nie ma to jak Q, chyba muszę pomyśleć w końcu o jakiś 19" do mojej, bo robi robotę.
Dawaj znać jak byś sprzedawał koło
-
Ciekaw jestem jak by moje toledo siadło na czymś takim