Bagged Audi A4 B6 Quattro
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
Budżet mam studencki Na razie skupiam sie na airze, bo za założenie felg mi nie dadzą inżyniera
Koło na pewno będzie inne, ale nie jestem w stanie określić kiedy
Marzy mi się RH ZW1/3 w 18'' - ale komplet takich kółek z oponami swoje kosztuje niestety
W najbliższym czasie to muszę się uporać z parującą lampą
Koło na pewno będzie inne, ale nie jestem w stanie określić kiedy
Marzy mi się RH ZW1/3 w 18'' - ale komplet takich kółek z oponami swoje kosztuje niestety
W najbliższym czasie to muszę się uporać z parującą lampą
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
zajebiscie wygląda, ale mi sie osobiście lampy podobały na czerwono, ale tak jak mówiłem glebe żeś konkretną zapodał nie ma co i chwała ci za to! wspominałeś o dystansie chyba, przód ciut za bardzo sie chowa ale widać po męsku ogarnięte!
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
Panowie ! Okucia już zwymiarowane, jutro najprawdopodobniej jadę po krążki i jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu już będą wytoczone
Mam jedynie problem z doborem zaworów. Byłem przekonany do tej pory, że chce 5/3 1/2" ew 1/4", ale autem jeżdżę na co dzień i chciałbym żeby bezproblemowo można było ustawić wysokość samochodu na jakiej jest ustawiona zbieżność. Więc myślę nad zastosowaniem zaworów 1/2" do pompowania i 1/8" do opuszczania. Zda to egzamin ?
Piter, Ty dobrze ogarniasz temat AR. Poratował byś mnie jakimiś radami ?
Mam jedynie problem z doborem zaworów. Byłem przekonany do tej pory, że chce 5/3 1/2" ew 1/4", ale autem jeżdżę na co dzień i chciałbym żeby bezproblemowo można było ustawić wysokość samochodu na jakiej jest ustawiona zbieżność. Więc myślę nad zastosowaniem zaworów 1/2" do pompowania i 1/8" do opuszczania. Zda to egzamin ?
Piter, Ty dobrze ogarniasz temat AR. Poratował byś mnie jakimiś radami ?