jak dla mnie kiera taka "jelczowa" troche,trójramienna(od GIV) lepiej by siadła ale jak Ci sie podoba to ok
jak będzie dobre koło bedzie kot
kolor mało popularny a bardzo fajny
Level Up Mk4 by Maciek
to samo mialem pisac, w tym kolorze nawet na setupie zimowym wyglada dobrze, mysle ze bedzie kosil na wiosne
ze srodkiem cos planujsze zrobic bo fotel kierowcy nie jest juz pierwszej swiezosci?
ze srodkiem cos planujsze zrobic bo fotel kierowcy nie jest juz pierwszej swiezosci?
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
No co do środka to już od szukam ori Recaro w dobrych pieniądzach najlepiej skóra ale tego mało wiec czerwone lub czarne Recaro ale podgrzewane musi być. Na razie poszukuje jak znajdę wpadnie do samochodu poza tym to włącznik świateł polo i może kiedyś liczniki SE wiekszych zmian nie przewiduje w srodku
Teraz ważniejsze dla mnie jest koło to na pierwszym miejscu.
Teraz ważniejsze dla mnie jest koło to na pierwszym miejscu.
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
Mały odkop żeby nie było że cisza w temacie. Dawno dawno temu mówiłem o jakiś felgach na wiosnę słowa dotrzymałem
W niedawnym czasie przyszły mi adaptery do BMW 5x120 na 5x100. Z felgami było już kiepsko... Miałem chwile że myślałem wgl odpuścić sezon..
Ale jednak są znalazłem bardzo dobrą okazję kupna. Wiec bez zastanowienia odrazu telefon do sprzedającego i dzisiaj zawitał kurier z paczkami Już są wstępne przymiarki i dla mnie jest guuut
Sory za jakość zdjęć ale nie miałem nic lepszego pod ręką..
Spasowanie koła tylnego wygląda na dzień dzisiejszy tak :
I spasowanie przodu na dziś :
Mam nadzieję że koło zrobi jakąś tam wgl robotę. Mnie jara na dzień dzisiejszy Teraz poszukiwania opon trwają. Przód 215/35 tył 225/35
W niedawnym czasie przyszły mi adaptery do BMW 5x120 na 5x100. Z felgami było już kiepsko... Miałem chwile że myślałem wgl odpuścić sezon..
Ale jednak są znalazłem bardzo dobrą okazję kupna. Wiec bez zastanowienia odrazu telefon do sprzedającego i dzisiaj zawitał kurier z paczkami Już są wstępne przymiarki i dla mnie jest guuut
Sory za jakość zdjęć ale nie miałem nic lepszego pod ręką..
Spasowanie koła tylnego wygląda na dzień dzisiejszy tak :
I spasowanie przodu na dziś :
Mam nadzieję że koło zrobi jakąś tam wgl robotę. Mnie jara na dzień dzisiejszy Teraz poszukiwania opon trwają. Przód 215/35 tył 225/35
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986