[MK6] 1,2 TSI 105 KM City Line 2012 / MY2013
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Generalnie , front wygląda bardzo zacnie
Jacek znaczek bedzie czarny ale wczoraj juz nie zdazylem
Ulter sie zajmie wydechem w listopadzie najwczesniej, musze sie odkuć po froncie zderzak na tył już mam ale zbieram na lakiernika i dokładke nową
Ulter sie zajmie wydechem w listopadzie najwczesniej, musze sie odkuć po froncie zderzak na tył już mam ale zbieram na lakiernika i dokładke nową
Hokej od ED35 zamontowany! Bardzo długa i ciezka praca, bo okazalo sie ze nie pasuje on P&P do zderzaka od zwyklego GTI MK6 o czym zupełnie nie wiedziałem... ETKA tez tego nie wiedziala ale po 4 godzinach tęgich rozkmin, walki udalo sie dziada spasować! Jak dla mnie jest ogień!
Jutro maluje WSZYSTKIE znaczki na czarno
Jutro maluje WSZYSTKIE znaczki na czarno
Ja, ja, fantastisch tempo
W tym tygodniu chyba wpadną jeszcze nakładki progowe GTI - jestem na etapie negocjowania ceny ale wszystko sie dzisiaj powinno wyjasnic, wiec mam nadzieje ze do wszystkich swietych bym założył progi
Ooo, takie mają być:
W tym tygodniu chyba wpadną jeszcze nakładki progowe GTI - jestem na etapie negocjowania ceny ale wszystko sie dzisiaj powinno wyjasnic, wiec mam nadzieje ze do wszystkich swietych bym założył progi
Ooo, takie mają być:
Dzisiaj udało mi sie znaleźć sponsora na noweczki felgi
Tradycyjnie VW Detroit. Kocham te koła Bez przepychu i szału, ale to jest prawdziwy OEM i jeden z najpiekniejszych wzorów VW. Jak dla mnie
Oczywiscie kółka będą w jakimś innym kolorze pokryte PlastiDipem. Prawdopodobnie będzie to czerwień taka jak na grillu
Jutro felgi u mnie!
Tradycyjnie VW Detroit. Kocham te koła Bez przepychu i szału, ale to jest prawdziwy OEM i jeden z najpiekniejszych wzorów VW. Jak dla mnie
Oczywiscie kółka będą w jakimś innym kolorze pokryte PlastiDipem. Prawdopodobnie będzie to czerwień taka jak na grillu
Jutro felgi u mnie!