Bagged Audi A4 B6 Quattro
- dzekson
- Auto: 2002 Audi A4 1.9TDI+ Quattro
Siema,
zacznę może od moich poprzednich samochodów
Pierwszy mój samochód nie należał do grupy VAG, był to Peugeot Partner 2.0HDI 90KM.
Modyfikacji nie było wiele, samochód w ciekawym kolorze który dość ciężko określić - najbardziej pasuje do niego chyba kolor rudy
samochód miał dymione szyby, sprężyny przednie H&R -40mm, oklejoną maske i część przedniego zderzaka w czarnym macie do dość ładnie sie komponowało z panoramicznym dachem No i jakies alufelgi 16
Jedno zdjecie poglądowe:
Peugeot został w rodzinie, przyszedł czas na pierwszego VAG'a
Kupiłem Audi A3 z 2003 roku, ostatni miesiąc produkcji. Silnik 1.9TDI 101KM, automatyczna skrzynia.
Z modyfikacji to jedynie felgi 17 z S3 i sprężyny obniżające -30mm (albo -35 ?) Eibacha.
Była to bardzo bogata wersja, posiadała większość opcji wyposazenia dodatkowego.
Zdjęcia:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
No i przyszedł czas na mój obecny samochód, mianowicie Audi A4 B6:
Silnik:
-1.9TDI AVF po programie 165-170KM ~390Nm
Modyfikacje:
-program by ProjectXS
-założona dokładka od 1.8T + końcówki wydechu Ulter sport 90
-delikatny spojler na klape ( od Mpakietu E39) - ten S-line jest dla mnie za duży
-gałka zmiany biegów S-line
-alufelgi od A4 B8 - 18x8j z oponami 225/40
-zaślepiony EGR
-wiele innych mniejszych modyfikacji takich jak np. dołożenie manetki z pełnym FIS'em itp
Plany:
-najbliższa większa modyfikacja to na pewno gwint, problem polega na tym że samochód ma napęd Quattro i ceny są całkiem inne, a jednak celuje w używany gwint powiedzmy KW, a nie nowy MTS'a a taki zdarza się na niemieckim e-bayu ale rzadko. W każdym bądź razie najwcześniej będzie na wiosne, nie widze sensu zakładania go na zime
-przyszły rok to także malowanie w biały mat PlastiDipem (całkiem jak golf Showtime'a) - ale nie widze sensu malowania auta które nie będzie obniżone, nad kolorem felg sie będe zastanawiał później
-z wcześniejszych modyfikacji to kierownica skórzana 3-ramienna najlepiej pikowana
Jak tylko uda mi sie zrealizować te plany będę myślał co dalej, na razie nic wiecej mi nie potrzeba
Auto podczas zakupu wyglądało tak:
Teraz wygląda tak (prawie jak Allroad ):
UPDATE 29.08.2013
AIRRIDE na samochodzie
UPDATE 17.03.2014
Koło na sezon 2k14
UPDATE 4.04.2014
Koła na samochodzie
UPDATE 18.04.2014
Dokładka przód s-line
UPDATE 06.11.2014
Fotele Recaro SP-JJ
UPDATE 13.12.2014
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2015, o 19:21 przez dzekson, łącznie zmieniany 6 razy.
- marcin
- Auto: corrado g60
- GaduGadu: 5477947
- Podziękowania: 1
fajne ałdi
jak gwint masz w planie to elegancko
moim zdaniem zamiast tego malowania dołóż i kup jakies dobre koło
i będzie kot
jak gwint masz w planie to elegancko
moim zdaniem zamiast tego malowania dołóż i kup jakies dobre koło
i będzie kot
"Najcenniejsze rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze..."
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
doły zderzaków w kolor bo trochę gubi sie reszta zderzaka i na zdjęciach widać jak czegoś brakuje, i tak jak za uwarzyłeś jest jak allroad. z dołami bedzie inaczej wyglądał i na pewno sie wygląd poprawi.
-
- Auto: vw new beetle.
- GaduGadu: 803222
Te a3 mają genialne fotele