VW Bora <--- Moja czarnulka...
- paVWeł
- Auto: VW Golf 2 Fire&Ice / Audi A6 C5
- GaduGadu: 9317438
Jacek super masz tą borkę i felgi pasują extra do linii bory. Na wiosnę będzie ciekawie napewno najprawdopodobiej wiosną będę trochę czasu w małopolsce to może uda się pooglądać borę na jakimś spocie oraz resztę Waszych Vagów pozdraVWiam
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
Jeszcze raz dzięki za pozytywne słowo
Paweł daj znać jak będziesz na naszych terenach, na pewno jakoś się ugadamy Możesz zostawić mi pod opiekę mk2
Panowie raczej nie znajdę dolotu do mojej borki więc zainwestuję w sportową wkładkę powietrza. Firma pipacross, to dobra firma?? Opłaca się ją brać??
Paweł daj znać jak będziesz na naszych terenach, na pewno jakoś się ugadamy Możesz zostawić mi pod opiekę mk2
Panowie raczej nie znajdę dolotu do mojej borki więc zainwestuję w sportową wkładkę powietrza. Firma pipacross, to dobra firma?? Opłaca się ją brać??
- Jacek
- Auto: Golf mk2 GTI
- GaduGadu: 6067193
W porównaniu do K&N to cena jest kusząca więc pewnie ją kupię
Tyle że na razie stopuję z borką do czasu kiedy mk2 nie sprzedam
-- 06 Lut 2012, 21:10 --
A efekt dźwiękowy jakiś przyjemniejszy???
Ja mam w mk2 wkładkę i dolot i buczy fajnie
Tyle że na razie stopuję z borką do czasu kiedy mk2 nie sprzedam
-- 06 Lut 2012, 21:10 --
Maciiek pisze:Ja mam właśnie nawiertaną puche wkładka Pipercross i czuć jakąś tam niewielką różnicę oczywiście na plus
A efekt dźwiękowy jakiś przyjemniejszy???
Ja mam w mk2 wkładkę i dolot i buczy fajnie
No różnica spora. Kiedyś oglądałem test filtra powietrza K&N sportowego i normalną wkładkę, tutaj masz pokazaną różnicę :
http://www.youtube.com/watch?v=yFTPSRxi ... re=related
-- 06 Lut 2012, 21:22 --
No efektem jest buczenie przyjemne dla ucha bo na stożku to już trochę za głośno się robi jak dla mnie
http://www.youtube.com/watch?v=yFTPSRxi ... re=related
-- 06 Lut 2012, 21:22 --
No efektem jest buczenie przyjemne dla ucha bo na stożku to już trochę za głośno się robi jak dla mnie
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986
Keep It Clean!