ja tam lubie proste germanskie kola typu Borbet A czy Powertech, Schmidty ML tez mozna upolowac w niezlej cenie czasami
adaptery na inni rozstaw tez wchodza w gre? wtedy pole manewru rozszerza sie bardzo mocno
BlackMk3 by Kola
Raczej klasyczne 4x100 bo tym adapterom jakoś nie ufam, niedawno miałem dystanse 15mm które nie dozyły nawet założenia felgi na nie...
Nie chce tez za szerokich felg gdyz nie chce robić naciągu - poprostu wydaje mi sie ze jak sie wejdzie szybciej w zakret bo kapeć zejdzie
Mam czas więc poszukiwania bedą trwały az znajde coś ciekawego, nie pali mi się
Nie chce tez za szerokich felg gdyz nie chce robić naciągu - poprostu wydaje mi sie ze jak sie wejdzie szybciej w zakret bo kapeć zejdzie
Mam czas więc poszukiwania bedą trwały az znajde coś ciekawego, nie pali mi się
duzo dalo sciagniecie szyb i pasa na tych fotach wyglada juz naprawde fajnie bo nie widac jak bardzo te kola sa wpadniete do srodka
co do naciagu to smiga sie normalnie, dopiero przy extrimie moga byc jakiestam problemy
co do naciagu to smiga sie normalnie, dopiero przy extrimie moga byc jakiestam problemy
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
No właśnie oto ciśnienie mi chodzi, ja ostatnio mam jakis problem z ciśnieniem w prawym przednim kole i w tydzien mi potrafi 1bar uciec, musze na wulkanizajce podjechać na diagnoze i leczenie
Mimo wszystko wole jezdzic na normalnie załozonej oponie, ewentualnie jakiś mały naciąg, nie taki hardkorowy
Mimo wszystko wole jezdzic na normalnie załozonej oponie, ewentualnie jakiś mały naciąg, nie taki hardkorowy