Skromne mk2 Function

Awatar użytkownika
matash

Administrator
GaduGadu: 1575204

Pokazuje moje daily.

Kupione przypadkiem mk2 1992, 1.6 gaźnik 75KM, lata bardzo dobrze.

Historia zakupu jest taka, że bylem z Młodym oglądać mk3, które okazało się słabe. Mieliśmy 2h czasu, więc stanęliśmy na kawę i wypatrzylismy mk2 od kolegi Młodego z Wadowic. Opis to było 1 zdanie "nie palone w slodki" :lol: :lol: :lol: Auto okazało sie mimo tego bardzo dobre. Prawie całe w ori lakierze, malowane tylko drzwi, 2 parchy na całym aucie, tak to blacha ideał, wnętrze też.

W sumie nie było dużo roboty, wrzuciłem gwinta TA, załozyłem WRD (miałem je juz dogadane na sprzedaż, ale siadły tu i odwołałem całą akcję). Zrobiony wydech, hamulce, usprawniona reszta mechaniki, jakieś małe zaprawki wykonałem. Doszła kiera Momo Team wyrwana za dobre pieniązki.

Plany to pojeździć i dorzucić trochę szerokości na tył, moze tego gwinta zmienic na cos lepszego. Może go nie sprzedam bo jest naprawdę fajny i bezproblemowy. Poza tym zjezdzilem kilka aut w niskim budzecie i to raczej cud ze udalo sie znalezc to auto w takim stanie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
tuning muss sein!

Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
Awatar użytkownika
Daniv

VAGmalopolska Crew
Auto: VW Golf mk2

Widać że zdrowa baza, ciekawa wersja ;) dobrze mu na podwójnej lampie :)
Awatar użytkownika
conradek

Forumowicz

Fajny, ładny ;) ile wołają za takie wozidła w tak dobrym stanie, bo mówisz, że auto w niskim budżecie ;d
Awatar użytkownika
matash

Administrator

Będzie za ok 2 tygodnie wystawiony na sprzedaż, muszę tylko jedną rzecz skończyć. Doinwestowany bardzo duzo, swieży gwint, hamulce p/t, wydech cały nowy, rozrzad i duzo innych rzeczy. 8K do wziecia dla forum.
Tymczasem foty na kryzysowym kole
Obrazek
Obrazek
tuning muss sein!

Awatar użytkownika
matash

Administrator

tuning muss sein!

ODPOWIEDZ