Tarcze Bozarto. Nic więcej nie powiem, bo może 100 km na nich zrobiłem. Jestem na etapie docierania, hamować hamują, nie piszczą
tu kupiłem jbc:
https://www.bozarto.pl/pl,p,508_tarcza- ... --gtr.html
VW mk1 Cabrio & Corrado G60 US by kamilzx
-
- Auto: mk1 cabrio & corrado G60 US
- GaduGadu: 3331080
Do pełni szczęścia brakuje nowego lakieru, ale to kiedyś nastąpi.
Chyba mnie nie poznałeś, bo na wjeździe machnąłem Ci ręka, tylok później nie stałem przy aucie.
Ale będę w miarę możliwości częściej wpadał do Sącza
Chyba mnie nie poznałeś, bo na wjeździe machnąłem Ci ręka, tylok później nie stałem przy aucie.
Ale będę w miarę możliwości częściej wpadał do Sącza
-
- Auto: mk1 cabrio & corrado G60 US
- GaduGadu: 3331080
Witam.
Trochę odświeżę temat.
Z cabrio w sumie nic wiele sie nie dzieje, jakieś tam graty czekają na montaż ale czasu brak...
Jak co roku VFM
W czerwcowym magazynie VW Trends był artykuł o cabrio.
Co do Corrado po 5 latach przestoju w garażu, doczekał się blacharki. Został cały odmalowany 4 warstwami lakieru więc jest grubo a podwozie zabezpieczone COBRĄ. Serwis G60 oraz silnika tj. rozrząd, pompa wody, paski, olej Fuchs Tytan Race 10w60, poduszki silnika itd.
Na koniec siadły RS od Matacha. Lakier po polerce oraz zabezpieczony 5 letnią powłoka Gtechniq Crystal Serum Light wraz z wnękami. To tak w dużym skrócie
Niektórzy wiedzą ze odkupiłem czerwonego od Jacka i obecnie jest u blacharza na naprawę progów i jakieś tam drobne pierdoły. Autem zrobiłem ok 70 km i stał 6 lat. Ale plan na zimę jest...
We wrześniu jadę na Tuning Show EXPO 2023 i VFM.
Pozdr
Trochę odświeżę temat.
Z cabrio w sumie nic wiele sie nie dzieje, jakieś tam graty czekają na montaż ale czasu brak...
Jak co roku VFM
W czerwcowym magazynie VW Trends był artykuł o cabrio.
Co do Corrado po 5 latach przestoju w garażu, doczekał się blacharki. Został cały odmalowany 4 warstwami lakieru więc jest grubo a podwozie zabezpieczone COBRĄ. Serwis G60 oraz silnika tj. rozrząd, pompa wody, paski, olej Fuchs Tytan Race 10w60, poduszki silnika itd.
Na koniec siadły RS od Matacha. Lakier po polerce oraz zabezpieczony 5 letnią powłoka Gtechniq Crystal Serum Light wraz z wnękami. To tak w dużym skrócie
Niektórzy wiedzą ze odkupiłem czerwonego od Jacka i obecnie jest u blacharza na naprawę progów i jakieś tam drobne pierdoły. Autem zrobiłem ok 70 km i stał 6 lat. Ale plan na zimę jest...
We wrześniu jadę na Tuning Show EXPO 2023 i VFM.
Pozdr