zmiany na mega plus, nie wiem czemu tyle to trwalo
przednie zmieniaj na serie i bedzie git!
VW mk1 Cabrio & Corrado G60 US by kamilzx
-
- Auto: mk1 cabrio & corrado G60 US
- GaduGadu: 3331080
Sebastian pisze:zmiany na mega plus, nie wiem czemu tyle to trwalo
przednie zmieniaj na serie i bedzie git!
Jestem tylko na weekendy w domu a nie tylko przy autach jest coś do dłubania.8_-Misiek-_8 pisze:Gril i tylne lampy na duuuży + Czekam tylko aż zmienisz przednie na ori bo te jakoś zaburzają klasyczny wygląd. Osobiście jeszcze pomyślałbym nad bardziej klasyczną fifką tłumika. Nie mniej auto wygląda zajebiście. Nie szkoda Ci Corasa na zimę ?
Mam ori lampy ale pasowało by zregenerować odbłyśniki. Na ten sezon raczej zostaną te co są.
Co do tłumika to mi nie to nie mam innego i raczej nie zmieniam
Corrdoa używałem czasem tylko na weekend, nie dostał po dupie także spoko.
Troche kasy wpompowałem w garaż a tez są inne wydatki. Na wszystko przyjdzie czas
-
- Auto: mk1 cabrio & corrado G60 US
- GaduGadu: 3331080
W weekend przyszedł czas na przegląd i ustawienie geometrii.
Kupiłem nowe lampy WESSEM z krzyżem, bo takie mi sie podobają
przy okazji zmieniłem przednią poduszkę na poli która już chyba rok czekała na zmianę.
Tylko że po założeniu okazało sie że za bardzo jak dla mnei przenosi drgania z silnika to musiałem ją delikatnie przytjuningować
I chyba na ten sezon jak na razie zakończyłem grzebanie przy cabrio. Na zimę już mam trochę zaplanowane i graty czekają
Przy okazji w weekend odwiedziłem taki WIEJSKI zlot w okolicy i jak sie pojawią jakiś foty to wrzucę, bo nie mam z nowymi lampami
Kupiłem nowe lampy WESSEM z krzyżem, bo takie mi sie podobają
przy okazji zmieniłem przednią poduszkę na poli która już chyba rok czekała na zmianę.
Tylko że po założeniu okazało sie że za bardzo jak dla mnei przenosi drgania z silnika to musiałem ją delikatnie przytjuningować
I chyba na ten sezon jak na razie zakończyłem grzebanie przy cabrio. Na zimę już mam trochę zaplanowane i graty czekają
Przy okazji w weekend odwiedziłem taki WIEJSKI zlot w okolicy i jak sie pojawią jakiś foty to wrzucę, bo nie mam z nowymi lampami
- 8_-Misiek-_8
- Auto: VW GOLF MKII 1986