Po gewindzie który trafił do fabki w grudniu była cisza, ale teraz przyszedł czas zeby pokazac felunek 17" et35 7,5" opony 205/40 z racji ze fundusze ograniczone z naciagiem musiałem sie powstrzymac.
Puki co zostaja na ten sezon takie jakie są a na przyszły ranty w lustro no i niestety z dystansem które miałem do tej pory musze sie porzegnać ale poszukuje takich około 8mm.
Znikneła także antena z klapy która od dawna mnie denerwowała.
W pytkę to koło siadło, do srebrnego masz paletę kolorów którą możesz zrobić na rotorze. Zajefajnie to wygląda. Naprawdę bardzo dobrze. Ciekaw jestem kiedy sie czerwona ibiza na forum pokaże!
I tak doszło do tego ze fabia została uwalona na ziemie, mogło by być jeszcze niżej ale wtedy nie obejdzie się bez boscha i tak wydaje mi się ze zrobiłem kawał roboty odkąd ją kupiłem wszystko spasowałem w miarę dobrze zwłaszcza ze poruszam sie czeskim wozem na codzień Misiek dzieki za wskazówki i poniekąd inspiracje do twożenia kolejnej fabii która jest nie co inna od tych które poruszają się po PL ale z modami lecimy dalej ....
Myślę że fotki nie oddają realnego efektu Na żywo jest niżej optycznie. Z tego co wiem, polerka rantów to kwestia czasu. Mariusz ciesze się że mogłem jakoś tam troszkę pomóc Jakby co to zawsze służę opierdolem
Polerka na przyszły sezon prawdopodobnie , no i całe felgi do piaskowania i malowania na tym zawiasie to max gleba ale zawsze można użyć boscha
No no pantoflu