[MK6] 1,2 TSI 105 KM City Line 2012 / MY2013
-
- Auto: Seat Toledo 1M TDI
- GaduGadu: 2668278
Generalnie , front wygląda bardzo zacnie 

Jacek znaczek bedzie czarny ale wczoraj juz nie zdazylem 
Ulter sie zajmie wydechem w listopadzie najwczesniej, musze sie odkuć po froncie
zderzak na tył już mam
ale zbieram na lakiernika i dokładke nową 

Ulter sie zajmie wydechem w listopadzie najwczesniej, musze sie odkuć po froncie

Hokej od ED35 zamontowany! Bardzo długa i ciezka praca, bo okazalo sie ze nie pasuje on P&P do zderzaka od zwyklego GTI MK6 o czym zupełnie nie wiedziałem... ETKA tez tego nie wiedziala
ale po 4 godzinach tęgich rozkmin, walki udalo sie dziada spasować! Jak dla mnie jest ogień!
Jutro maluje WSZYSTKIE znaczki na czarno

Jutro maluje WSZYSTKIE znaczki na czarno

Ja, ja, fantastisch tempo 
W tym tygodniu chyba wpadną jeszcze nakładki progowe GTI - jestem na etapie negocjowania ceny ale wszystko sie dzisiaj powinno wyjasnic, wiec mam nadzieje ze do wszystkich swietych bym założył progi
Ooo, takie mają być:

W tym tygodniu chyba wpadną jeszcze nakładki progowe GTI - jestem na etapie negocjowania ceny ale wszystko sie dzisiaj powinno wyjasnic, wiec mam nadzieje ze do wszystkich swietych bym założył progi

Ooo, takie mają być:

Dzisiaj udało mi sie znaleźć sponsora na noweczki felgi
Tradycyjnie VW Detroit. Kocham te koła
Bez przepychu i szału, ale to jest prawdziwy OEM i jeden z najpiekniejszych wzorów VW. Jak dla mnie 
Oczywiscie kółka będą w jakimś innym kolorze pokryte PlastiDipem. Prawdopodobnie będzie to czerwień taka jak na grillu
Jutro felgi u mnie!

Tradycyjnie VW Detroit. Kocham te koła

Oczywiscie kółka będą w jakimś innym kolorze pokryte PlastiDipem. Prawdopodobnie będzie to czerwień taka jak na grillu

Jutro felgi u mnie!